Kesä alkaa olla lopuillaan ja oli vielä tämäkin projekti lasten kanssa suunnitelmissa toteuttaa.. Eilen revimme paperia palasiksi ja tänään pääsimme sitä muovaamaan. Tämä oli ensimmäinen paperimassailukertamme ja massaa oli ainakin riittävästi (kaikkea emme jaksaneet edes käyttää!).

Pihlan kanssa muotoilin kruununmallisen peilin, joka särkyi kun yritin siirtää sitä kuivatusalustalle. Milka muotoili myös peilin, jolle kävi samalla tavalla. Olikohan massassamme joku vika!? Olisikohan suurempi liimamäärä auttanut massaa pysymään paremmin kasassa..?

Vahingoista viisastuneena muovailin uudet peilit valmiiksi kuviatusalustan päällä. Tein yhden isomman sydänpeilin ja monta pientä sydänpeiliä. Mikäli nämä kuivuvat moitteettomasti ja pysyvät sitten kasassa  laitan kuvia tänne.. 

Pitää tehdä joskus vielä uusia kokeiluja paperimassasta. Tai ainakin paperisuikaletekniikalla peilin kehystämistä... Olisi kiva tehdä tyttöjen ensi kesänä valmistuvaan leikkimökkiin ihania prinsessapeilejä ja muuta pientä paperimassasta.