Tänään sitten maalasin pitkästä aikaa öljyväreillä.

Olen jo pitkän aikaa tahtonut maalata miehestäni taulun (lasten taulujen kuvat löytyvät jo). Kehittelin pitkän aikaa ideaa mielessäni ja päädyin maalaamaan kuvan vinyylilevylle. Ostin siis kirpputorilta jo muutama kuukausi sitten kolme kappaletta huonoa musiikkia sisältäviä vinyylilevyjä (á50snt) ja suunnittelin tekeväni näihin jokaiseen jotain mieheen liittyvää. *Kultani on siis vinyylifriikki, siksi tällainen materiaalivalinta*.
Pohjustin gessolla vinyyliin taustahahmotelman viime viikolla ja tänään heti aamuvarhaisella otin joululahjaksi saamani öljyvärit ja pensselit käyttöön! Tämä taulu ei vielä valmistunut täysin, joten laitan siitä kuvia sitten kun saan sen valmiiksi.

Vinyylitaulu oli niin pienitöinen, että päätin aloittaa toisenkin taulun maalaamista. Saa nähdä mitä siitä tulee... Tämän maalaaminen oli eräänlaista väriterapiaa tai siedätyshoitoa, sillä käytin maalaukseen vasta inhokkivärejäni keltaista ja vihreää. Maalasin okralla, keltaisella ja vihreällä (hiven myös sinistä) taustamaalauksen, joka muistuttaa mielestäni nurmikkoa oikein läheltä tarkasteltuna. Taulusta tuli kesäinen tunnelma ja ajattelin, että kuivatan tämän taustan ensin (kuvassa siis pelkkää ruohoa) ja lopulta laitan nurmikon sekaan meistä jokaisesta perheenjäsenestä jonkin kesäkuvan (piirrän tai maalaan vesiväreillä). Jos vain suinkin löydän itseni ja mieheni elämän ensimmäisistä kesistä kuvat, niin koitan varmaan niiden pohjalta piirtää.. Jokaisesta perheenjäsenestä siis vauvakuva samaan maalaukseen. Voi olla, että suunnitelmat muuttuvat matkan varrella, mutta olen jälleen luomisen vauhdissa!

Ai niin, tein muuten viime yönä nukeillekin tukat loppuun ja nuket pääsivät jo lasten kainaloon yöksi.