Odotettu päivä erityisesti lapsille koitti viime maanantaina, kun suuntasimme viherlaksoon viettämään mukavaa päivää (tai pikemminkin myöhästynyttä syntymäpäivää) Milkan ja hänen ystävänsä kanssa. Aamulla tyhjensin kameran muistin ja ajattelin ottaa reissustamme paljon ihania kuvia.. Kamera toimi normaalisti.

Kun laitoin kameran päälle tuli ilmoitus, etti muistikortti kelpaa. Harmitti niin vietävästi! Onneksi puistosta löytyi tuttuja ja sain kameran lainaan. KIITOS! Saamme nyt tytöille askarreltua omiin albumeihinsa muiston tästä kesäpäivästä!

Kotona etsin pienemmän muistikortiin käsiini ja laitoin sen kameraan ja tällä kertaa kamera ei suostunut ottamaan normaalisti kuvia, onnistuin peräti kaksi nappaamaan.. Kuvat eivät tosin näy kamerasta, joten päättelin koko kameran olevan rikki. Plääh! Ei olisi nyt varaa uuteen kameraan (eikä mihinkään muuhunkaan...). No, pitää käyttää miehen puhelinta hyväksi, mutta on sillä aika mälsää kuvata pitemmän päälle kun on tottunut kuvaaman oikealla kameralla, jossa on zoomit ja pikselit kohdallaan ;)
-tai ainakin meidän käyttöön olivat sopivasti kohdallaan-

Pitää siis alentua laittamaan kamerakännykällä otetuja kuvia uusista projekteista. Pahoittelen tulevien kuvien laatua jo etukäteen, joten ei tarvitse joka kuvaa sitten tulevaisuudessa selitellä...