Pidimme Milkan  syntymäpäivät viikonloppuna. Nimipäivät sattuvat tälle päivälle, joten onnittelut kaikille nimpparisankareille!

Syntymäpäivillä oli sopivasti lapsia: kahdeksan lasta on oikein sopiva määrä lapsia juhlilla, joissa on vain yksi aikuinen puikoissa. Isillä oli sopivasti työpäivä, joten hän ei ollut kotona.. Olin Milkan kanssa suunnitellut synttärit keiju-teeman ympärille. Kutsussa oli pyydetty kavereita apukeijuiksi pelastamaan Milkan synttärit, joita paha Laverna-kaiju oli koettanut sabotoida... Synttärit sujuivat siis pienten tehtävien merkeissä. Tämä kuvassa oleva kirja oli pikku keijukaisten apuna: kirjoitin siihen toimintaohjeita sa muutaman pienen sadunpätkän tunnelman virittämiseksi.

1569241.jpg


Alla olevassa kuvassa näkyy kirjan etuaukeama. Kannessa on kutsu ja ensimmäisellä sivulla kerrotaan siitä, miten aidot keijunkyneleet muuttuvat aidoiksi timanteiksi, jotka tuovat kantajalleen onnea sekä rohkeutta...
1569251.jpg

Jätin jokaiselle sivulle tilaa myös synttärikuville, jotka liimailemme Milkan kanssa kirjaan muistoksi synttäreistä. Eli jälkikäteen kirja toimittaa valokuva-albumin virkaa!

Kirjasta tuli mielestäni (vaikka itse sanonkin) todella söpö ja nätti! Löysin askartelupuoti Piasta nuo ihanat kuviopaperit. Paketissa oli erilaisia yhteensopivia kuviopapereita sekä yksivärisiä papereita, jotka olivat alunperin tarkoitettu korttiaskarteluun.. Näin pieneen ("puolikas A4") albumiin nämä sopivat toki hyvin!


Loppuhuomautus Milkan tulevalle opelle: mainostin tätä nettiosoitetta sinulle:  http://sbl.tvweekly.com/thisweek.php
Olen saanut paljon ideoita ja ohjeita tuolta!
(Jos et saa tuota auki, niin kanavan pääsivut ovat täällä: http://www.crafttvweekly.com/main.php Kanavalla pyörii kaksi askartelukanavaa, toisessa tehdään koruja yms. ja toisessa paperiaskarteluja)