Ostin Helsinginmatkaltamme tummanruskeaa fimoa hetken mielijohteesta. Päätin muotoilla siitä yhden tumman nuken. Perjantai iltana avasin paketin ja tein yhden rautalankarungon hahmoa varten. Koska en ole massan kanssa vielä kovin paljon työskennellyt luulin, että hyvä kun saan tuon  yhden hahmon tehtyä ja EHKÄ jotain muuta pientä..

Kävikin sitten niin, että yhden hehmon tehtyäni tajusin, että lapsi tahtoo itselleen oman perheen. Ei mitään vaaleaihoisia adoptiovanhempia vaan ihan oman perheen. Aloin sitten hahmotella rungot myös äidille ja isälle sekä pikkuiselle... Perhettä muovaillessani aika hurahti nopsaan ja tällä kertaa olin päättänyt tehdä hahmot niin kunnolla kuin suinkin osaan (sormia ja varpaita myöten) ja en laittaisi hahmoja uuniin, ennenkuin olisin tyytyväinen. Päätös tällä kertaa kannatti. Tässä tulos, johon itse ole kyllä tyytyväinen.. 668097.jpg
Edellisen (vaaleaihoisen) perheen äidistä tuli jotenkin kummallisen näköinen, enkä siihen ollut lainkaan tyytyväinen, joten keksityin oikein kunnolla muovaamaan äidin piirteitä.. Äiti on myös ainut, jolla on hiukset jo laitettu kiinni.

Äidin sylissä oleva vauva ehti jo kadota miltei koko lauantai päiväksi (Pihla kun on noide nvauvojen perään...), mutta onneksi löytyi. Tunsin ihan oikeasti kovaa harmitusta siitä jos vauva on hävinnyt, tai jos Pihla olisi heittänyt sen roskiin niinkuin sanoi... Ei pitäisi varmaan minunkaan uhkailla, että lelut menevät roskiin jos niitä ei siivoa (Pihlahan saattaa heitää äidinkin lelut roskiin samalla verukkeella!)

Isälle ja isommalle lapselle on vielä tulossa hiukset. Pihla toivoi, että tuo isompi lapsi olisi saparopäinen tyttö. Saapa nyt nähdä, toisaalta pystyisin kuvittelemaan tuon lapsukaisen keltaisessa teepaidassa ja tummansinisissä farkkushortseissa niin hyvin... Isällä on ehkä puoli senttiä liian lyhyen jalat, mutta ei se varmaan menoa haittaa, varsinkaan sitten kun hän saa vaatetta päällensä.

Muutama lähikuva vielä:
668098.jpg
Tuo pikkuvauva on jotenkin lutuisen ja uiveloisen näköinen.. tykkään siitä.

Isä ja perheen ensimmäiseksi syntynyt jäsen kääntämättömässä kuvassa:
668099.jpg