jostain syystä minulle tuli aivan suunnattoman suuri tarve laittaa kotiin jotain pientä uutta... Ensin muodonmuutokseen pääsi kylppäri. Kiertelin päivän verran etsimässä vaihtoehtoja kylpyhuoneen sisustukseen.. Vuokralla kun kerran asutaan ei voi -tai tarvitsekaan- toteuttaa mittän suurta remonttia. Pienillä uudistuksilla ja minibudjetilla siis mentiin... Yritin kulkea kaupoissa vaoimin mielin ja olla avoimin mielin keksimässä jotain käyttännöllistä ja kaunista säilytyssysteemiä. Aikaisemmin kylppärissä oli ikean lastenosastolta oranssi pyykkien lajittelusysteemi (= pehmoleluille tarkoitettu säilytyssysteemi, joka itseasiassa palveli hyvin..). Seinällä roikkui kankainen lokerikko, jossa oli kaikenlaista pientä ja "tarpeellista". Löytyipä vielä muovinen pieni laatikosto (teinivuosinani ostettu), jossa neljä eri väristä vetolaatikkoa sekä kolmekerroksinen suihkutarvikevaunu.. Nämä kaikki edellä mainitut saivat häädön kylppäristämme.

Lasten kanssa sisustusliikkeiden kiertely on rattoisaa vajaan tunnin verran, jonka jälkeen alkoikin miltei sota... Lopputuloksena yksi kiltti, mutta väsynyt kaksivee. Yksi puolen tunnin kirkumisen ja huutamisen jälkeen äänensä kadottanut viisivee. Yksi äiti, joka lupasi, että viisivee pääsee seuraavan kerran kodinykköseen vasta syksyllä...

Kun mies tuli kotiin iltavuorostaan (puoli kahdeksalta illalla) halusin lähteä vielä käymään minimanissa, jossa joskus on ihan mukavan näköisiä sisustusjuttuja.. Kannatti lähteä. Löysin nimittäin allaskaapin sekä hyllykön ja nämä olivat vielä puoleen hintaan.. Olin tyytyväinen löytöihini. Sitten joskus kun saamme oman kylpyhuoneen tarhon kuitenkin sen sisustaa oikein kunnolla, joten nämä olivat tähän elämäntilanteeseen oikein huyvä vaihtoehto. Ostan vielä uuden kylppärin maton ja saippuapullon kunhan ehdin.. Nyt kylppärissä on ihanan rauhallista ja siistiä..

Laitan tähän kuvan, kun sen ehdin napata..