Milka ja Pihla askartelivat aamutuimaan paperinukkenallet itselleen. Okei, äiti kyllä keksi jutun ja jopa leikkasi nallet valmiiksi, sillä tenttiin luku on pahasti kesken ja näin äiti sai paremmin keskityttyä omaan juttuunsa kun neidit eivät koko ajan ole kyselemässä neuvoa ja apuja...

825049.jpg Milka teki farkkumekkoisen nallen (ja piirsi mekon sekä rusetin itse) Pihlalle piirsin mekon väritysvalmiiksi. Nallet saivat myös marmelaadipurkkeja, hunapaurkin, hammasharjan ja - tahnan ja  kumisaappaat... Nallet täytyy pikaisesti laminoida, sillä niille on suunnitteilla vielä paljon kivankuuloisia leikkejä! Pieniä tarvikkeita ja tavaroita tehdään ja ideoidaan tyttöjen kanssa varmasti vielä lisää!

On tuo Milka vain uskomattoman ihana pikku askartelija: hän varmaankin tekisi koko ajan upeita aikaa hieman ohjata ja antaa tarvikkeita! Nyt Milka on "joutunut" tyytymään noin kolmeen (autettavaan/ohjattavaan) askarteluun päivässä ja loput askartelut hän on saanut ideoida ja kehitella aivan itsenäisesti. Se, että lapsella ylipäätään on mahdollisuus ja askartelutarvikkeet käytettävissään on toki jo hyvä asia! (En jaksa syyllistyä tenttiin lukemisen välttämättömyydestä sillä kustannuksella, etten ehdi lasten askarteluja ohjata niin paljon kuin itsekän haluaisin.)

Askartelupöytäni on jokatapauksessa päivittäin monta kertaa tyttöjen käytössä, Milka tekee hamahelmistä kuvioita ja Pihla värittää tai piirtää.