Löysin jälleen uuden kokeilemisen arvoisen askarteluidean (ihanitsestä): maze-kirjaset! Katsoin foorumille linkitetyn videon ja tein itselleni "muistiinpanot" kuin kunnon opiskelija ainakin.., jotta muistaisin miten kirjanen tehdään.

Tein kaikenkaikkiaan neljä pikkukirjaa eilen, yksi unohtui naapuriin, kun tyttömme tahtoivat ottaa sen mukaansa sinne ja toinen on tehty Milkan kanssa yhteistyössä, ja se on hänen kätköissään. Tässä kuitenkin pari kuvaa:

451034.jpg
Sivut on tehty värillisestä paperista. Mustan kansi ja kirjanmerkki sekä solmimisnauhat ovat mieheni joululahjapussista (onneksi säästin pussin, vaikka en tiennyt itsekään MIKSI!?. Nyt tiedän.).

Turkoosin kirjan kannet ovat mulperipaperia.

451040.jpg
Tässä vielä sisäpuolta.. Kirjan ensimmäisessä sivussa on tasku, johon tuo alla oleva valkoinen lappu kuuluu. Liimasin muutamalle sivulle kuvioita, joita leikkasin irti tuosta pussukasta.

451043.jpg
Turkoosin ja ruskean yhdistelmä miellyttää juuri tällä hetkellä silmääni..

En vielä ole keksinyt, mihin tarkoitukseen näitä kirjasia raaskin käyttää. Tämä oli tosiaankin sellainen askartelu, jota varmasti teen vielä monta kertaa! Pitää varmaan alkaa perehtyä paremmin tuohon paperiaskarteluunkin...

Niin, ja se video, niin se löytyy osoittesta: http://www.crafttvweekly.com/player.html?wid=79
Tuolta sivustolta löytyi myös paljon muita ihania ideoita! (Onneksi kaikkia noita ihania ja ihmeellisiä askartelutuotteita ei saa suomesta...)