Päätin, että nukkekodin lastenhuone tulee alakerran pienempään huoneeseen. Ostin eilen ihania nalletarroja ja tein niistä lastenhuoneeseen taulut. Liimasin tarrat tukevalle paperille ja leikkelin (ihan summamutikassa) balsasta suiroja ja muotoilin niitä yhdestä reunasta hieman pyöreämmiksi. Taulujen kehyksistä olisi varmasti saanut tehtyä "istuvammatkin", mutta ajattelin että nyt saa luvan kelvata. Nämä ovat kuitenkin ensimmäiset itse tekemäni kehykset..
Tässä nämä taulut huoneen seinällä: 668102.jpg

Harmi, etten saanut kovin paljon tarkempaa kuvaa, mutta idea ainakin näkyy.. Kehyksissä on pohjalla kultaista maalia ja päällä aavistuksen verran vaaleaa.

Laitan vielä tähän samaan Milkan tekemät taulut (juu, askartelimme jälleen kaikki tytöt yhdessä...):
668160.jpg
 En ollut enää vähään aikaan kovin tyytyväinen tapettivalintaani: se oli nukkekotiin hieman liian tumma.

Tässä näkyy huoneen yleisilme tällä hetkellä: 668094.jpg
Laitoin aaltopahvista paneeliverhoilun (jota en oikeasti laittaisi omaan kotiini). Balsalevystä veistin paneelin päälle listan ja maalasin sen valkoisella. Hyllyn (jossa istuu kaksi pikkuruista ostonallea) tein myös balsasta ja maalasin saman sävyiseksi kuin taulujen kehykset.

Tiimarin tarvikkeista tuunatut huonekalut sekä juuri ompelemani matot: 668096.jpg

Ostin eurokankaasta kaksi kahden euron pussia palakankaita ja niistä löytyi paljon hyvää materiaalia nukkekotikäyttöön. Matot ovat näistä kankaista tehty.

Nyt on taas kiva vaihe päällä tässä nukkisharrastuksessa kun ideoita riittää ja materiaalia löytyy.. Aikaakin on kohtalaisesti, mitä nyt pitäisi välillä jotain opiskelutehtäviä tai tenttiin lukua kokeilla, mutta kuitenkin...