Kokeillaan onnistuuko blogin päivittäminen nyt paremmin vai viskaako tämä mozzillakin vielä kirjoitukset tuonne 1970- luvulle?

Hauskaa sinänsä, että blogilleni tuli koneen vaihtamisen myötä uusi "historia", vaikka todellisuudessa kirjoitukset ovatkin paljon myöhemmin kirjoitettuja.

En ole vielä laittanut yhtään kuvaa tähän uudelle koneelle, minkä ajattelin lähipäivinä opetella. Saan sitten tänne blogiinkin kuvia uudesta nukkekodin perheestä ja muista pienistä projekteista!

Opiskelujen täyteisen kesäloman alettua on taas nukkekotiasiat pyörineet enemmän mielessä ja saa nähdä, mitä kaikkea saan toteutettua ja väkerreltyä. Nukkekodin perhe ei ole vielä osannut päättää, mihin huoneeseen mitäkin asioita sijoitetaan ja versinkin tuo kuopuksemme on joka päivä halunnut leikkiä äidin nukkekodilla, minkä tuloksena ainakin yksi keinuhevoinen on mennyt säpäleiksi (saa sen ehkä liimattua kuntoon) ja huonejärjestys ja keittiön ruuat löytyvät vaikka minkälaisista paikoista...

Nukkekotiin olen tehnyt kalusteita lähinnä muokkaamalla lidlistä ostettuja kalusteita (maalaten ym.). Tein myös muutaman korin päällystettyä rautalankaa punomalla; lankakerille sekä pyykeille. Tädiltäni saadusta fazerin sinisten suklaiden paketista tein antiikkisen vaatekaapin nukkekodin asukkaille päälystämällä sen kauttaaaltaan balsalla ja maalaamalla sen. Nukkekodin vanhempien sänky on myös pahvi-balsa-viritelmä, joka odottaa vielä petivaatteitaan.. Kylpyhuoneeseen laitoin "kaakelit" seiniin ja lattiaan sekä tein lavuaarin sekä wc-pöntön (mikä menee vielä uusiksi!). Kuvia otan kalusteista lähipäivinä... Kovin olen pyöritellyt mielessäni nukkekodin asukkaiden kesämökin rakentamista tai vastaavasti isovanhempien pikku talon rakentamista - ehkä kannattaisi tehdä ensin tätä yhtä nukkekotikokonaisuutta valmiiksi ja sitten vasta ryhtyä uusiin haasteisiin... mutta, mutta, mihin sitä tiikeri raidoistaan pääsisi (ja minä siitä, että kun kerran saan jonkun kuningasidean päähäni, niin sitä täytyy päästä kokeilemaan...). Katsotaan nyt.

Tyttöjen kanssa ollaan yhdessä askarreltu yhtä ja toista, keskiviikkoaamu alkoi kuopuksen pyynnöstä värittelyllä ja päättyi iltapaln jälkeen vesivärimaalaukseen. Eilen ilalla neidit tekivät laattojen avulla monotypiavedoksia peiteväreillä keittiön pöydän ääressä.

Otin muuten laskurin pois blogistani, kun huomasin senkin sekoilevan ja lukujen hyppivän ihan miten sattuu.. Jos joku tahtoo jättää jälkensä blogiini voi sen tehdä kommenttilaatikkoon.

Nyt taas pitää hetkeksi mennä opiskelutehtävän pariin. Tätä tämä opiskelevan (kesä-)kotiäidin arki nyt sitten kesällä taitaa olla...