Tänään sormet syyhysivät jotain käsityöpuuhaa jo heti aamusta ja tuloksena olikin oikein tuottelias päivä!

Sain hiusten viimeistelyä vaille valmiiksi kaksi stainer-tyyppistä nukkea.  Pitää näitä varmaan vielä ensi yönä näpertää loppuun, sillä kuopuksemme  ihastui  poikanukkeen todella paljon (pitää laittaa nukke vielä piiloon, jotta hän ei sitä ota kainaloonsa vielä täksi yöksi...). Tein siis isosiskonuken ja hänelle pikkuveljen. Laitan kuvat kun saan ne hiukset valmiiksi.

Löysin myös kangaskätköstä (joita säilytän muutamissa muovipusseissa ja -säkeissä mummolassa) myös ihanaa vanhaa marimekon kangasta (Isolan suunnittelema "taskukello"), jota sain joku vuosi sitten anopiltani. Mikäli muistan oikein hän oli saanut sen aikoinaan äidiltänsä.. Kangas on ollut ilmeisesti verhona tai pöytäliinana.
Joku vuosi sitten tein kankaasta laukun, joka toimii luistinten kuljetuskassina ja on paikoin jo liian kulunut muuhun käyttöön. Olen harmitellut jo jonkun aikaa, että laitoin kassin luistimille.. Nyt sitten tänään löysin loput kankaasta ja tein siitä itselleni olkalaukun. Kangasta jäi vielä sen verran, että teen siitä vielä oikein kunnolla vuoratun version kauppakassiksi (että kestää käyttöä)! Kenelläkään ei varmasti ole samanlaisia kasseja kuin nämä ovat..

Ja teinhän minä vielä penaalinkin... Sinooperista löysin metalliset "leuat", joihin sitten sovittelin kangasta. Pitääpä siitäkin napata kuva kun ehtii.

Tällaista tänään, saa nähdä kuinka kauan käsityöpuuska tällä kertaa kestää...